Industrial Geleidbaarheid sensor K 0.1

€249,95
Artikelnummer: Part # ENV-50-EC-0.1
Beschikbaarheid: In backorder

De industriële geleidbaarheidsensor van Atlas Scientific is ontworpen voor inline geleidbaarheidsmetingen. Van industriële chemische verwerking tot zwembadbewaking, deze sensor kan voor vrijwel alles worden gebruikt. De 3/4 ″ binnendraad NPT-schroefdraad en de geïntegreerde PT-1000 temperatuursensor zorgen voor een eenvoudige installatie en bediening.

Omdat geleidbaarheidsensors geen elektrolyt hebben dat uitgeput raakt, hoeven ze alleen tijdens de installatie te worden gekalibreerd.Een E.C sensor (elektrische geleidbaarheid) meet de elektrische geleidbaarheid in een oplossing. Het wordt veel gebruikt in hydrocultuur, aquacultuur en zoetwatersystemen om de hoeveelheid voedingsstoffen, zouten of onzuiverheden in het water te detecteren.

Binnen de geleidbaarheidssensor zijn twee elektroden tegenover elkaar geplaatst, er wordt een wisselspanning op de elektroden gezet waardoor kationen naar de negatieve geladen elektrode trekken, terwijl de anionen naar de positief gelade elektrode bewegen. Hoe meer vrije elektrolyt de vloeistof bevat, hoe hoger de elektrische geleidbaarheid

Leest Conductivity
Bereik 0.07 − 50,000 μS/cm
Nauwkeurigheid +/ – 2%
Reactietijd 90% in 1s
Maximale druk 200 PSI
Maximale diepte 60m (197 ft)
Temperatuurbereik 0 − 110 °C
Kabel lengte 3 meters
Buis montage 3/4" NPT Schroefdraad
Interne temperatuur sensor ja (PT-1000)
Tijd voor herkalibratie ~10 jaar
Levensverwachting ~10 jaar
Onderhoud N/A

datasheet EC sensor

0 sterren op basis van 0 beoordelingen